Over Achterhoek Hypotheken

Maico Lansink

Financieel Adviseur

(06) 302 12 819

Rutger Poort

Financieel Adviseur

(06) 511 82 599

Gerard Gerritsen

Financieel Adviseur

(06) 284 07 555

Na jaren bij de Rabobank te hebben gewerkt, richtten Maico Lansink en Rutger Poort op 1 januari 2018 Lansink & Poort Financieel Advies op. Al snel daarna ontstond er een samenwerking met de coöperatieve verzekeraar OWM Achterhoek. Op 1 januari 2019 werd Gerard Gerritsen mede-eigenaar van de onderneming en werd de bedrijfsnaam aangepast naar Lansink & Partners Financieel Advies.

De samenwerking met OWM Achterhoek is vanaf het begin een succes geweest. We merken dat we in onze manier van denken echt op één lijn zitten: ‘persoonlijk, betrokken en goed voor elkaar’. Daarom hebben we onze samenwerking met ingang van 2021 een structureler karakter gegeven en hebben we besloten ons bedrijf een passende nieuwe naam te geven: Achterhoek Hypotheken. Zo is de rolverdeling ook duidelijker geworden. Wij adviseren over hypotheken en daaraan gekoppelde verzekeringen, OWM Achterhoek geeft advies over de overige verzekeringen.

Wie zijn wij?

Maico Lansink

Sinds 1992 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening, waarbij ik begonnen ben als algemeen medewerker bij de Rabobank Haaksbergen. Hier heb ik met alle facetten van het bankwezen kennisgemaakt, waarna ik mij heb gespecialiseerd in hypotheek- en financieel advies. Ik heb daarna met name bij Rabobanken in de Achterhoek gewerkt, maar ook nog een periode bij Friesland Bank.

Ik heb mijn hele leven in Eibergen gewoond, ben getrouwd met Anne-Marie en houd enorm van gezellig samenzijn met familie en vrienden. Naast mijn werk sport ik graag. Alleen en in teamverband. Ook zet ik mij graag in als vrijwilliger voor diverse sportverenigingen.

Ik zie mijzelf bij uitstek als dienstverlener en heb me nooit ‘bankier’ gevoeld. Als echte Achterhoeker sta ik dan ook graag voor je klaar.

Rutger Poort

Sinds 2005 ben ik Erkend Financieel Adviseur. Eerst geruime tijd bij de Rabobank en sinds 2018 als zelfstandig en onafhankelijk adviseur. Bij Achterhoek Hypotheken voel ik me als een vis in het water. Door onze persoonlijke aanpak en de korte lijntjes weet jij als klant precies waar je aan toe bent.

Van oorsprong kom ik uit de provincie Groningen. Daar heb ik tot mijn elfde gewoond. Rond de eeuwwisseling ben ik in de Achterhoek komen wonen. Eerst een half jaartje in Hengelo (Gld) en vanaf 2001 in Eibergen. Daar woon ik nu samen met mijn vriendin en twee zoontjes. Al praat ik zelf geen dialect, ik versta het wel, dus: ‘a’j plat könt praoten, mo’j ut neet laoten’. In mijn vrije tijd ga ik graag een rondje hardlopen en vind ik het leuk om te koken.

Gerard Gerritsen

Sinds 2008 heb ik veel ervaring opgebouwd in de financiële dienstverlening, bij de Rabobank en de De Hypotheekshop. Als Erkend Financieel Adviseur wordt mijn kennis regelmatig getoetst. Zo ben jij ervan verzekerd dat ik op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen.

Ik ben een geboren en getogen Achterhoeker. Tot mijn 26ste heb ik in Doetinchem gewoond om vervolgens naar Lichtenvoorde te verhuizen. Daar woon ik samen met mijn vrouw Esther en dochters Bowie en Mikki. Ik ben een sportliefhebber (voornamelijk voetbal) en vind het heerlijk om samen met vrienden uit eten te gaan.

Deel deze pagina